‘Tijd voor een nieuw hoofdstuk’

Primos Events is ontstaan uit een samenwerking tussen Flip Janssen (Volta Events) en Terry van der Heiden (Ace of Clubs Agency). Met deze samenwerking bieden wij een breed scala aan DJ’s en live-entertainment voor op feesten en partijen. Door de groeiende vraag naar de diensten van deze samenwerking, vonden wij dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk. We hebben daarom besloten om verder te gaan onder één naam, de VOF Primos Events.

Primos

Primos is het Spaanse woord voor “neven”. De roots van onze goede samenwerking komen voort uit de sterke familieband en de eerdere samenwerking in de entertainmentbranche.

Events

Naast het verzorgen van entertainment op feesten en partijen richt Primos Events zich ook op het organiseren van evenementen in de regio Noord-Holland. Denk hierbij aan evenementen als Geflipt (Meifestival 2017), Villa Volta en Westerwood 2016/2017. Bovendien, door onze grote ervaring met bruilofts-, bedrijfs- en verjaardagsfeesten, garandeert Primos Events dat zij uw feest onvergetelijk zullen maken!